Automata ajtók

A toló-, nyíló- és forgóajtókkal sokféleképpen oldható meg vagy javítható egy épületben a beléptetés, a biztonság és a kényelem. Az automata ajtók fogadják a látogatókat, terelik a forgalmat, és elkülönítik a klímazónákat.

TOLÓ AJTÓK

A tolóajtók lehetnek egy- vagy kétfelé nyílók, különféle stílusban és konfigurációban. A használatuk egyszerű és biztonságos, megfelelnek bármilyen bejárathoz, betöltve az egyszerű nyitástól és csukástól kezdve akár a hermetikus zárás funkcióját is.Tolóajtók

A nyílóajtók minimális helyet foglalnak, ugyanakkor maximális nyitásszélességet biztosítanak. Az automatikák ideálisak meglévő és új telepítésű ajtókhoz is, és a kényelmi vagy biztonsági szempontokból szükséges kézi nyitásuk és zárásuk egyszerű.

ÍVES AJTÓK

Íves tolóajtók ahol kiemelten fontos szempont az esztétika. Akár beltéri, akár kültéri alkalmazásra is.     A kör alakú és íves tolóajtók testre szabott, stílusos megoldásokat kínálnak, amelyek tökéletesen integrálhatók régi és új építményekbe egyaránt. Redundáns változatban, menekülési és mentő utakhoz is rendelkezésre állnak.

FORGÓ AJTÓK


Ha a klímaszabályozás kiemelt szempont, előtérbe kerülnek a forgóajtók.

Léteznek két- három- és négyszárnyú modellek, és az áthaladó forgalom terelésén felül kiválóan elhatárolják egymástól a belső és a külső környezetet.

MŰTŐ AJTÓK

Kórházak, rendelők és más egészségügyi intézmények, valamint az élelmiszeripar, a gyógyszergyártás és egyes laboratóriumok a tevékenységük miatt az általános igényektől eltérő nyílászárókat igényelnek. A magas higiéniai követelmények vagy a légzárás fontossága speciális kialakítású és / vagy rozsdamentes acélból készült ajtó rendszerek alkalmazását teszi szükségessé.